top of page

Algunes publicacions i llibres d'artista

 

2023. Llibre d'artista "L'Herbari de la perturbació". Paper ecològic. Autoeditat.

2022.Publicació "Tancats al Montsant". ADDEND. La Morera de Montsant. Un projecte de Montserrat Cortadellas. Amb artistes, científics i experts: Francesc Vidal, Isabel Banal Xifrè, Laureà Giné Benaiges, Marc Valls, Eudald Camps, Laura Pinta Cazzaniga i Levi Orta, Josep Lascurain, Pep Dardanyà, Toni Giró, Senglar.cat, David Curto, Narcís Selles, Dionís Escorsa, Domenèc, Marcel·lí Antúnez, Gerard Vilardaga, Ferran Mestres, Víctor Sunyol, Núria Martínez-Vernis, Roc Parés, Lluc Mayol, Democracia, Olga Olivera-Tabeni, Pere Noguera, Pere Bargalló Bozzo, Rafael Tormo, Gerard Vilardaga, Pepe Murciego, Pep Sau, Marcel Dalmau i Albert Gusi.

2022."Una Utopia Subterrània". Dins el catàleg de "Una Utopia Soterrada". Fundació Margarida de Montferrat.

2022. "Pirineus. Arqueologia Viva". Dibuixos. Paper recolzat. 21x21 cm. 46 pàgines. Amb el suport del Centre d'Art i Cultura ARBAR. Llibre d'artista.

2021. Manifest Contraplà. Paper reciclat. Mida A4. 74 pàgines. Autoeditat. Llibre d'artista.

2021. Forats. Paper reciclat. Mida A4. 94 pàgines. Autoeditat. Llibre d'artista. 

 

2020-21. Colorimetries de la Ribera de l'Ebre. Paper recolzat. Mida A5. 76 pàgines. Autoeditat. Llibre d'artista. 

2019-20. Una acció de comprar accions. Paper ecològic. Mida A4. 200 pàgines. Autoeditat. Llibre d'artista.

2018. Temptativa d'inventaris. Llibre d'artista. Publicat per l'Institut d'Estudis Ilerdencs de Lleida.

 

2017. Plegant murs. Manual d'Instruccions (projecte d'artista). DUODA, Recerca de la Dona de la Universitat de Barcelona. Número 53. Somiant la Casa i els Seus Fantasmes.

2017. Camps que ens Expliquen Històries. El relat d'un esdeveniment històric entre el Pla d'Urgell i la Segarra a través de les Arts Visuals Contemporànies." Mascancà. Revista d'Estudis del Pla d'Urgell. Número 8. 

 

2016-17. Cromatografies perimetrals. Paper recolzat. 16.5x24 cm. Autoeditat. Llibre d'artista.

Algunes referències al treball d'Olga Olivera-Tabeni

 

2023. "Trilogia Mediterrània", text de Caterina Almirall per a ARBAR, cicle de performances Fermentacions Especulatives, amb les artistes Laia Ventayol, Joana Capella i Olga Olivera-Tabeni.

 

2022. "Fent visible el que hi ha, però no veiem" per Joan Maria Minguet Batllori. Dins el catàleg "Una Utopia Soterrada".

 

2022. "Olga Olivera-Tabeni. Portland del Ebro, la possibilitat d'un Finisterre" per Ana G. Chouciño. 5 d'abril. Brit Es magazine.

 

2022. "Portland del Ebro de Olga Olivera-Tabeni" per Joana Baygual. MAV.

2020. Capítol 45 del Territori Contemporani. La Cumprativa, Llorenç del Penedès, La Trastera - Art Contemporani a Calafell, i Olga Olivera-Tabeni. Emitit el diumenge 13 de desembre, a les 22:05 hores. Televisió, VOTV.

 

2017."Una Lectura a l'Interior del Museu: Casa Negra, Casa Blanca" per Pilar Bonet. Dins el catàleg "Diàlegs amb la Casa Duran i Sanpere: Casa Negra, Casa Blanca". Cervera: Minerva Printing Press.

 

2017. "El Museu-Casa com un Espai de Memòria amb Perspectiva de Gènere. L'Exemple de la Casa Duran i Sanpere a Cervera" per Carme Bergés. A "Polítiques de Memòria, Gènere i Ciutat." Institut de Ciències Polítiques i Socials. 

bottom of page