Partint de processos d’investigació, i des d’un art volgudament social i polític -a cops històric, filosòfic, o en l’encreuament s'endinsa en projectes de caràcter visual, intentant conservar aquesta vessant d'investigació, documental. Parla del poder, dels sistemes i dels mecanismes de discriminació que exerceix el mateix,  o sobre el silenci, i les eines utilitzades per al silenciat de les veus, femenines, de classe o estament social. O les amnèsies socials degudament volgudes. L’oblidem molt fàcilment, o se’ns imposa l’oblit. 

 

S'interessa pel discurs en procés. També des de la natura, el rural i la necessitat de comprendre els significats que li atribuïm o imposem, anant sempre als límits, a les franges, d’allò que no volem mirar i veure, per obrir-ne preguntes, interrogants o pensar possibilitats d’un nou món, d’una alternativa, davant la crisi o col.lapse del nostre món, i la de la societat capitalista, ara més evident que mai.  Creu que l’art compromés en aquest moment té dues vies, o posar en evidència la situació en la que ens trobem, o que en proposi alternatives per a un nou model social. Tal vegada es tracta sols d’un acte de resistència, desobediència, revolta o insubmissió, el darrer reducte -en paraules de Frédéric Gros- de la nostra possibilitat de ser lliures.

Lleida, 1972
Llicenciada en Belles Arts, per la Universitat de Barcelona, ​​i màster per la Universitat de Lleida.
Artista i professora, temporalment va estar associada a la Universitat de Lleida. Va ser col·laboradora al MACBA. Associada al MAV, Mujeres en las Artes Visuales. A Mascançà, Centre d'Estudis de al Pla d'Urgell. Associada i va ser membre temporal de la junta de la PAAC, Plataforma assembleària d'artistes de Catalunya. Associada a Canal Viu. I pertany a l'Arxiu Javelina, arxiu d'artistes visuals i altres agents culturals de Lleida, promogut pel Centre d'Art La Panera. Forma part d'el projecte Second Round, promogut per la Universitat de València.


Darrerament el seu treball s'ha mostrat en exposicions individuals a Lo Pardal. Fundació Guillem Viladot (Agramunt, 2021), Centre de documentació i museu tèxtil de Terrassa (Terrassa, 2019), La Gòtica de l'institut de Estudis Ilerdencs ( Lleida, 2019), Ruïnes de Santa Maria de Gualter (Baronia de Rialb, 2017), Casa Duran i Sanpere, Diàlegs amb la casa (Cervera, 2016), Museu de Cervera (Cervera, 2015), Zona Baixa de la UDL ( Lleida, 2015).

O a col.lectives com a La Cumprativa comissariades per Ramon Sicart (Llorenç del Penedès, 2021-20-19), Galeria Pilar Riberaygua ( Andorra, 2021), BIAM 2020 (Amposta, 2020), Errant (Vilaller, 2020), MUA (Alacant, 2020), ACVIC (Vic, 2020), Larva, IEI ( Lleida, 2019), VIII Biennal Internacional d'Art Tèxtil Contemporani WTA (Madrid, 2019), Centre d'Art la Panera (Lleida, 2019), Museu Paperer de Capellades (Capellades, 2018), Biennal de Riudebitlles (Riudebitlles, 2018), Se alquila Proyecto (Madrid, 2018 i 2016), Embarrat Festival (Tàrrega, 2018). Women in Work. Universitat Politècnica de València (València, 2017) i Fundació la Posta (València, 2017). També a la UCML (Cuenca, 2016) i al Culturgest (Lisboa, 2015).

Té peces virtuals al projecte col.lectiu MASKollektiv Project (Portugal, 2021), Reset! Institut d’Estudis Ilerdencs (Lleida, 2020), ConfinART (Agramunt, 2020), Politzacions del malestar (2020), Museari (2017).

Ha estat en residències com la Beca d'Art i Natura a la creació de la Panera/CAN/CDAN (Farrera, 2018), o a una residència a l'ACUR (Tàrrega, 2017).

Ha col.laborat en revistes, amb projectes d'artista, com a DUODA de la UB. També a realitzats seminaris, tallers, com a Llorenç de Penedès, al Centre d'Art la Panera o pel Grand Tour de Nau Côclea. A la UDL, a la UAB, al Museu Marítim de Barcelona, a la Universitat de València o la Xarxa Museística provincial de Lugo entre altres.


Ara mateix té peces a la Biennal Leandre Cristòfol, a la Panera de Lleida,  a Encreuments, Dipòsits de la Col·lecció Nacional de Fotografia i d'Art Contemporani, al Museu d'Art Jaume Morera de Lleida i a la Biennal d'Art, del MAMT de la Diputació de Tarragona. 

I està preparant projectes com per a la col.lectiva Imaginaris multiespècies. L'art de viure en un món de contingència i incertesa comissariada per Christian Alonso per a la Capella de Barcelona entre altres.